Inför besöket

Här har vi samlat information som kan vara bra att känna till om du ska besöka Tosselilla för första gången. Om du vill kan du dessutom ladda ner årets broschyr, skriv gärna ut och ta med till parken.

Tosselillabroschyren 2019 (PDF, 6,1 MB)

Broschyr

Bra att veta

Parkering

Gratis i anslutning till entrén.

Betalning

Du kan betala entrén online och gå in via vår VIP-kassa. I entrékassan kan ni betala kontant eller med de vanligaste betalkorten. Inne i parken kan ni betala med kort på alla matställen, Glassbaren och Prylboden. Ni kan ta ut kontanter i Informationen och Prylboden. Vi tar ej American Express eller Dankort.

Rökförbud

Rökförbud på allmänna ytor råder på Tosselilla. Rökare är hänvisade till särskilda rökzoner (se kartan).

Förvaringsskåp & skrindor

Förvaringsskåp finns i Vattenlandet. Dessa kostar 10 kr. Tosselilla ansvarar ej för inlåsta föremål. Skrindor finns att hyra vid informationen OBS! Begränsat antal, först till kvarn gäller.

Sjön

Observera att sjön är 1,70 m djup. Det finns kanoter och båtar att ro ut med, men använd flytväst. Mynt behövs till båtarna, men återfås efter användandet.

Poolerna

Flertalet av våra pooler är tempererade. Solstolar finns att låna gratis. OBS! Poolerna har olika djup; 0,70–1,20 m. Se markeringar vid poolerna. Plaskdamm finns för de minsta. Ej simkunniga barn måste ha flythjälp och vara under uppsikt av vuxen. Våra badvärdar har begränsad möjlighet till uppsikt över alla badande. Därför är det viktigt att föräldrar och målsmän bevakar egna familjemedlemmar. Du som förälder är alltid ansvarig för ditt barn.

Badkläder

Det är endast tillåtet att bada i baddräkt, bikini, burkini, badshorts eller badbyxa, inga underkläder under badkläderna. För allas trevnad bör små barn ha badblöja. Ett begränsat utbud finns att köpa i Prylboden.

Badvärdar

Badvärdarna har rätt att avvisa gäster som ej följer gällande anvisningar. Tosselillas badvärdar har genomgått utbildning i hjärt- och lungräddning samt sjukvård.

Go-cart

En go-carttur ingår i entrépriset, därefter kostar det 20 kr/tur. Du måste vara minst 150 cm lång på de stora, minst 120 cm på de små och ha hjälm, tröja och skor på dig. Go-carten stängs vid regnväder pga säkerhetsrisk.

Serveringar

Hamburgerian, Tivoligrillen, Grillstugan, Churrosboden, Pizza- och Kaffestugan, kiosker och glassbarer finns med de mest populära rätterna.

Tänk efter före

Inte bara när ni leker, utan också före ni åker hem. Det är lätt att glömma handduk eller väska. Inventera gärna din packning före hemresan.

Boende och andra aktiviteter

För boende och andra aktivitetstips besök: tomelilla.se/turism eller visitosterlen.se. För mer information, ring Tomelilla turistbyrå på telefonnummer 0417 18 000.

Hundförbud

På grund av att vi har lösgående fåglar och djur tillåter vi ej hundar i parken. Endast diplomerad ledarhund i koppel är tillåten.

Matställen på Tosselilla

Pizzastugan

(Nr 63 på kartan) Pizza, pannkakor, fransk hot dog, mjukglss, kaffe och grillpaket (grilla själv).

Hamburgerian

(Nr 31 på kartan) Hamburgare, korv, kebabtallrik, fisk-, kyckling- och vegetariskt alternativ, pommes frites.

Kaffestugan

(Nr 18 på kartan) Bakad potatis med härliga fyllningar, nybakade baguetter, pajer och olika sorters kaffe och kakor.

Go-cart-kiosken

(Nr 57 på kartan) Korv med bröd, fish 'n' chips, fransk hot dog, toast, kaffe, glass och godis.

Skogskiosken

(Nr 71 på kartan) Varma toast, pannkakor med olika fyllningar, snowslush, grillpaket (grilla själv), kaffe, glass och godis. Utlämning av golfklubbor, guldvaskning.

Glassbaren

(Nr 32 på kartan) Kul- och mjukglass, Det finns laktosfri glass samt glutenfria rån.

Glasserian

(Nr 13 på kartan) Kul- och mjukglass, olika glassmenyer som t ex Tossebomben. Det finns laktosfri glass samt glutenfria rån.

Tivoligrillen

(Nr 49 på kartan) Hamburgare, kebab och flera andra maträtter.

Churrosboden

(Nr 36 på kartan) Churros, langos, slush, lakritsremmar, popcorn, kaffe och andra godsaker.

Grillstugan

(Nr 86 på kartan) Grillat är godast!

Hitta till Tosselilla

Besök oss på sociala medier

International